Позвънете сега!
Българско наименование
Сисиринхиум, Синеока трева
Латинско наименование
Sisyrinchium angustifolium
Категория
Тревисто многогодишно растение
Вид наземна част
Туфа
  /  
15 - 30 см.
Полусянка, сянка
Цвят на листата
Зелен
Цъфти април - юни, със синьо-лилави цветове
Темтературен обхват
Студоусточив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Растенията са в 0.4 или 0.8 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.
Приложение
За алпинеуми, като единично растение или в смесени цветни групи, бордюри.

Описание
Многогодишно тревисто растение, образуващо ниска група тревисти зелени листа, носещи ярки сини звездообразни цветчета събрани в рехави съцветия. Напълно зимоустойчиво растение.

Препоръки за отглеждане
Най-добро за райони с горещо и влажно лято. Предпочита слънчеви, умерено влажни почви с добър дренаж. Непретенциозно и лесно за отглеждане растение.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сисиринхиум / Sisyrinchium angustifolium

  • Модел: Сисиринхиум / Sisyrinchium angustifolium
  • Наличност: В наличност
  • 3.00 лв.


Етикети: Сисиринхиум, Sisyrinchium angustifolium

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.