Позвънете сега!
Българско наименование
Треволистен блатен аир
Латинско наименование
Acorus gramineus 'ogon'
Категория
Декоративна трева
Вид наземна част
Туфа
  /  
25-30 см. / 25-30 см.
Слънце
Цвят на листата
Зелен /есента - оранжево и жълто/
Темтературен обхват
Студоусточив
Поливане
Редовно
Размер на разсада
20 - 30 см. Растенията са в 0.4 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.
Приложение
Mоже да бъде използван в миниатюрни водоеми, около водни басейни.
Описание

Многогодишно вечно зелено тревисто растение с презимуващо коренище. Формира компактна туфа от тесни линейни шарени бледо-зелени, кремави листа, които имат общт златен ефект.. Произхожда от умерените, тропични и субтропични области на Азия.

Вирее добре на пълно слънце, с обилна влага и плодородна почва. Може да се отглежда и в саксия, в чиято подложка трябва да има непрекъснато вода. Всъщност е напълно зимоустойчив при отглеждане на открито.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Треволистен блатен аир / Acorus gramineus 'ogon'

  • Модел: Acorus gramineus 'ogon'
  • Наличност: В наличност
  • 4.00 лв.


Подобни продукти

Етикети: Acorus gramineus 'ogon', Треволистен блатен аир, ЗА АЛПИНЕУМИ, ДЕКОРАТИВНИ ТРЕВИ

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.