Позвънете сега!
Българско наименование
Кълбовидна туя - разсад
Латинско наименование
Thuja occidentalis Globosa
Категория
Иглолистeн храст
Вид наземна част
Храст
  /  
1.2-1.5 / 1-1.5 м.
Слънце, полусянка
Цвят на листата
Зелени
Незначителен или не цъфтят
Темтературен обхват
Студоустойчив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Над 20 см. Растенията са в 0,4 или 0,8 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.
Приложение
Като единично растение, в групи и за жив плет.

Описание

Вечнозелен храст със самооформяща се кълбовидна форма и сравнително бавен растеж. Достига височина 1.2 до 1.5 м. и ширина около 1,5 м.(годишен прираст около 6 см). Отличава се със светлозелен цвят през пролетта, зелен през лятото и леко потъмняващ през зимата.

Препоръки за отглеждане
Студоустойчив. Предпочита слънчеви места. Понася засушаване. Понася добре подрязване.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Кълбовидна туя - разсад / Thuja occidentalis Globosa

  • Модел: Thuja occidentalis Globosa
  • Наличност: В наличност
  • 3.00 лв.


Подобни продукти

Етикети: Thuja occidentalis Globosa, Кълбовидна туя - разсад, ИГЛОЛИСТНИ

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.