Позвънете сега!
Българско наименование
Латинско наименование
Euonymus nana Turkestanica
Категория
Широколистен храст – вечнозелен
Вид наземна част
Храст
  /  
0.2-1 м. / 0.5-2 м.
Слънце, Полусянка
Цвят на листата
Зелен
Цъфти с оранжево-розови цветчета средата на лятото
Темтературен обхват
Студоустойчив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Над 20 см. Растенията са в 0.4 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.
Приложение
Kато единично растение или в групи, за укрепване на склонове.
Описание

Полу-вечнозелен храс с тесни зелени листа, които се оцветяват в червеникаво-лилаво през есента. Малки оранжево-розови цветчета с форма на звезди окрасяват храста средата на лятото, а по късно се появяват розови плодчета.

Препоръки за отглеждане
Много издръжлив храст, развива се добре и на слънце и на сянка. Много адаптивен и към сухи и влажни места. Високоустойчив на градското замърсяване. Може да се подрязват по всяко време.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Евонимус Туркестаника / Euonymus nana Turkestanica

  • Модел: Euonymus nana Turkestanica
  • Наличност: В наличност
  • 3.00 лв.


Етикети: Euonymus nana Turkestanica, ШИРОКОЛИСТНИ ВЕЧНОЗЕЛЕНИ, ПОЧВОПОКРИВНИ

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.