Позвънете сега!
Българско наименование
Бръшлян - пъстролистен
Латинско наименование
Hedera canariensis Variegat
Категория
Широколистенo вечнозеленo
Вид наземна част
Пълзяща лияна
  /  
3-5 м.
Слънце, полусянка
Цвят на листата
Бяло-зелени
Незначителни или не цъфтят.
Темтературен обхват
Студоустойчив /до -29С/
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Над 20 см. Растенията са в 0.4 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.
Приложение
Може да се отглежда като катерливо или почвопокривно растение, а също и във висящи саксии или балконски сандъчета. Подходящ е да покрива стени и изкуствени или естествени конструкции, както и да застила определени площи в градината, ще разнообрази мястото между листопадните храсти през зимата.

Описание

Този бръшлян е с красиви шарени листа в бяло и зелено. Голямото предимство на бръшляна е, че расте навсякъде и е вечнозлен - нещо, с което малко пълзящи растения могат да се похвалят.

Препоръки за отглеждане
Вирее на всякаква почва, на слънце или лека сянка. Подрязвайте, за да се разклони и сгъсти. Нито тухлените постройки, нито дърветата ще пострадат, но трябва редовно да подрязвате, така че тежестта на растението да не счупи подпората.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Бръшлян - пъстролистен / Hedera canariensis Variegata

  • Модел: Hedera canariensis Variegata
  • Наличност: In Stock
  • 4.00 лв.


Подобни продукти

Етикети: Hedera canariensis Variegat, ПОЧВОПОКРИВНИ, УВИВНИ И КАТЕРЛИВИ, ШИРОКОЛИСТНИ ВЕЧНОЗЕЛЕНИ

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.