Позвънете сега!
Българско наименование
Западна туя Колумна
Латинско наименование
Thuja occidentalis Columna
Категория
Иглолистeн храст
Вид наземна част
Храст
  /  
5-10 / 1.5 м.
Слънце, полусянка
Цвят на листата
Зелени
Незначителен или не цъфтят
Темтературен обхват
Студоустойчив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Над 30 см. Растенията са в 0.4 или 0,8 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.
Приложение
За единично засаждане и в дървесно храстови групи. За жив плет

Описание

Вечнозелено растение с гъста колоновидна корона и тъмно зелен цвят. Короната е изградена от гъсти хоризонтални и много плътни ветрилообразни клонки. Листа са люсповидни, тъмнозелени, не загубват цвета си през зимата. Годишният растеж е 15 см. във височина и 5 см. на широчина.

Препоръки за отглеждане
Много студо- и ветроустойчив, вирее на всички видове влажни до мокри, хранителни почви, кисели до алкални, на слънчеви места до полусянка. Понася замърсена градска среда, издържа на силно подрязване.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Западна туя Колумна - разсад / Thuja occidentalis Columna

  • Модел: Thuja occidentalis Columna / Западна туя Колумна - разсад
  • Наличност: В наличност
  • 3.00 лв.


Подобни продукти

Етикети: Thuja occidentalis Columna, Западна туя Колумна - разсад

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.