// clicky counter;
Позвънете сега!
Българско наименование
Арабис
Латинско наименование
Arabis ferdinandi-coburgii
Категория
Тревисто многогодишно растение
Вид наземна част
Туфа
  /  
20 - 30 см. / 30 - 40 см.
Слънце, полусянка
Цвят на листата
Листата са зелени
Цъфти април-май с бели цветове
Темтературен обхват
Студоустойчив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Растенията са в 0.4 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.
Приложение
Подходящо за алпинеуми, цветни бордюри и ниски цветни композиции с други пролетни цветя. Отлично се съчетава с пролетни луковични - лалета, нарциси, мускари, а също и с иглики и др.

Описание

Многогодишно тревисто вечнозелено растение. Цъфти рано пролетта април-май, продължава около месец. Цветовете са бели събрани са в прост клас с дължина около 5 см., плодът е шушулка.

Препоръки за отглеждане
Непретенциозно растение, растящо на бедни и сравнително сухи почви, на слънце или лека полусянка. Добрият дренаж и умереното поливане са препоръчителни. Арабисът е доста сухоустойчив и практически не се нуждае от грижи.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Арабис / Arabis ferdinandi-coburgii

  • Модел: Арабис / Arabis ferdinandi-coburgii
  • Наличност: В наличност
  • 3.00 лв.


Етикети: Арабис, Arabis ferdinandi-coburgii

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.