// clicky counter;
Позвънете сега!

размери: 62х69х167 см

62х69х167 см ;    корито D 54, h 35см; 350кг

материал:    бетон и мозайка

повърхност:

- мита мозайка+ полиран плот - 700лв

- бучардисана (начукана ръчно)+ полиран плот - 800лв


*вграден прав сифон ф40

*цената е без монтаж и канелка (кранче)

*срок на изработка -  4-6 седмици

Комплектовка за куриер с европалет 120/80/60, 350 кг   

Чешмата се сглобява с леко подлепване с бяло флексово лепило. Тръбите могат да се скрият в наличните дупки на краката - модули. Препоръчително е да се отлее равна основа от бетон на мястото, на което ще се инсталира чешмата и да се съобрази мястото на сифона с ширина ф40.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Чешма Цвете

  • Модел: Чешма Цвете
  • Наличност: В наличност
  • 700.00 лв.


Подобни продукти

Чешма Село

Чешма Село

400.00 лв.

Чешма Виола

Чешма Виола

800.00 лв.

Чешма Ансамбъл
Чешма 3 в 1

Чешма 3 в 1

1,400.00 лв.

Етикети: Чешма Цвете, ГРАДИНСКИ АКСЕСОАРИ, ФОНТАНИ И ЧЕШМИ

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.