// clicky counter;
Позвънете сега!

Размери: 41х41х44 см

Материал: Отливка от мозайка

Варианти:

бучардисана (начукана, наподобяваща естествен камък) повърхност 150лв

необработена 130лв (гладка с неизбежни шупли)


Стабилна и здрава кашпа за външни условия с артистичен елемент цвете и два вида повърхност - гладка и бучардисана. Стоят добре както и като единични бройки, така и в съчетание. Има четири дупки за оттичане на водата и е подходяща за директно поставяне върху почва или върху настилки с леко повдигане.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Кашпа Цвете

  • Модел: Кашпа Цвете
  • Наличност: В наличност
  • 150.00 лв.


Подобни продукти

Етикети: Кашпа Цвете, ГРАДИНСКИ АКСЕСОАРИ, КАШПИ

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.